Yleistä

Tällä sivulla on muutamia esimerkkejä erilaisita takeista ja haalareista.

Mittatilaustuotteisiin saa haluamansa vuoren. Paleleville koirille voidaan laittaa lisätoppausta takkiin, jolloin siitä saadaan todella lämmin ja muhkea.

Takkeihin tulee vakiona heijastimet ja pistolukkokiinnitys. Mainitsethan, jos haluat jalkaremmit. Lisämaksusta takkeihin saa mm. saadettävät jalkaremmit, säädettävän kauluksen, erilaisen kiinnityksen, erityispitkän kauluksen ym.

Mielikuvitusta saa käyttää ja takkien idoita voi ja kannattaakin yhdistellä. Näin saamme luotua uniikkeja ja hauskoja takkeja, jotka ilahduttavat sekä palvelevat pitkään.

 

Haalarit

Haalareita on saatavilla yksi ja kaksivärisinä. Kankaan voit valita itse.

Suosituimpia ovat fleece- sekä ulkoilukangaasta valmistetut haalarit. Kuvassa oleva haalari on tehty laminoidusta, vettäpitävästä ulkoilukankaasta.

Toppahaalari

Perusmantteli

Perusmantteli on yleensä yksivärinen, yhdestä kankaasta toteutettu kokonaisuus. 

Kaksivärinen

Kaksiväriseen takkiin laitetaan kahta eriväristä kangasta, yleensä kankaiden väliin liitetään heijastin jotta takkiin saadaan näkyvyyttä myös pimeillä keleillä. 

Takit voidaan toteuttaa myös kolmi tai nelivärisenä ja yksivärisen kankaan sijaan voidaan käyttää kuvioituja kankaita. Esimerkkikuvan löydät täältä.

 

Kuviokankaat

Kuviotakit ovat kokonaisuudessaan tehty jostain kuviokankaasta. 

Lisää kuvia erilaisista kuviotakeista voit katsella galleriastamme.

Puolihaalarit

Puolihaalareita on myös saatavilla yksi- sekä kaksivärisinä. 

Softshellmanttelit

Softshell on joustavaa, hengittävää ja vettähylkivää materiaalia. Se on miellyttävä koiralle, eikä kahise.

Softshell manttelit ja -haalarit saatavilla anilliininpunaisena, sinisenä sekä mustana. Myös kaksivärisinä (esim anilliini-musta)

Softshell haalari